Onze Restaurants

Drie verschillende restaurants, maar met één filosofie: onze gasten moeten zich uit én thuis tegelijk voelen. Even weg van de sleur van alledag, even lekker wegdromen terwijl de smaakpapillen hun werk doen. Bij Onz kan dat. Van het kopje koffie in de ochtend tot een laatste afzakkertje in de avond. Dat is ons credo en daar doen we alles voor. De chef achter de kachel en de jongens en meiden “voor”. Kom jij ook Bij Onz….?

Binnen         ’t Baken          Boerenbont

Binnen

Binnen is buitengewoon

BINNEN! OF BUITEN DUS. BIJ ONZ VIND JE ZELFS DE TERRASSTOEL WAARIN JIJ JE HAPPY VOELT. HIPPE LOUNGEZITJES MAAR OOK ROBUUSTE HOGE TAFELS, GEMIXT MET VUURPLAATSEN WAAR HET PRETTIG RELAXEN IS. ONZE STIJL? WIJ NOEMEN ‘M LANDELIJK-INDUSTRIEEL. BACK TO BASIC. MODERN COMFORT IN EEN STEMMIGE SETTING MET VEEL NATUURLIJKE MATERIALEN. RUIM BAAN VOOR HOUT, STEEN, METAAL. ENTOURAGE VAN STOERE LAMPEN, RUSTIEKE MEUBELS. EYECATCHER: DE BAR ALS CENTRAAL TREFPUNT. ACHTER DE SCHERMEN BROUWT ONZE WITTE BRIGADE ER WAT LEKKERS VAN. BIJ ONZ WORDT KAKELVERS EN MET SMAAK GEKOOKT. MET EEN PRIJS-KWALITEITVERHOUDING DIE GASTEN VERLEIDT OM NOG EENS AAN TE SCHUIVEN.

bezoek de website van Binnen

’t Baken

Casual huiskamergevoel

‘t Baken. Echt zo’n restaurant waar casual het credo is. Knusse pleisterplaats pal aan zee, aan de voet van de strandopgang in Nes. Met een kaart om van te likkebaarden en de looks van een scheepsbar. Trefpunt waar altijd een gemoedelijk sfeertje hangt. In onze “huiskamer” aan de Strandweg voelt iedereen zich welkom. Grote en kleine gasten met verwaaide haren en gloeiende wangen van het banjeren, hun jaszakken vol schelpen. Maar ook de viervoeters met het zand nog in de vacht. Bij Onz kan dat. Voor Bello staat een bakje slobberwater klaar en een hot choco (ach welja, mét slagroom) voor de baas is zo gemaakt.

bezoek de website van ’t Baken

Boerenbont

DE NO-NONSENSE VAN OMA

Restaurant Boerenbont voert een stoere menukaart met dagverse streekproducten. Klassiekers uit grootmoeders keuken, maar dan met ‘n moderne twist. Want Bij Onz kan ook een stoofpotje of smeuige stamppot best haute cuisine zijn.

ook serveren we bij Restaurant Boerenbont elke avond tussen 17 en 18 u. de hollandse hap. Doodgewone kost zonder dikdoenerij. Elke dag vooraf, hoofd en toe voor een vriendenprijsje dat in de vorige eeuw niet zou misstaan.

bezoek de website van Boerenbont